Auruahjus tervislike suupistete valmistamine
Lahendus
Konserveeritud, marineeritud või veetustatud - auruahi teeb tervislikke ja maitsvaid suupisteid lemmikpuu- ja köögiviljadest.
Valmistage suupisteid
Kodus tervislike suupistete valmistamine on lihtne - valige lihtsalt oma lemmikpuuviljad või -köögiviljad, mille hooaeg parasjagu on. Seejärel hoidistage või dehüdreerige need. Konserveeritud puuviljad sobivad suurepäraselt hommikupudru juurde või keskpäevaseks suupisteks. Marineeritud köögiviljad on suurepärane kõrval- või õhtusöögieelne suupiste. Puu- või köögiviljade kuivatamisel saate tervislikke krõpse, mida kõik armastavad.
Puu- ja köögiviljade hoidistamine
Džemmi või hapukurki tehes võiksite aurufunktsiooni ära kasutada? Esiteks veenduge, et teil oleksid puhtad purgid, aurutage seejärel purke ja kaasi 10 minutit täisauruga. Pärast aurutamist võtke need välja (need on kuumad!) Ja veenduge, et liigne vesi saaks välja, toetades need tagurpidi restile.
Järgmine samm on purgi täitmine kõige sellega, mida soovite säilitada - proovige oma piirkonnas hooaja jooksul kasvavat, enamik tooraineid sobib hästi! Kui purk on täidetud, keerake kaas kinni ja aurutage ahjus. Aeg varieerub sõltuvalt valmistatavast retseptist, kuid kui kuulete kaantelt klõpsatust, on tavaliselt aeg purgid ahjust välja võtta.
Kuidas säilitada värskeid puu- ja köögivilju? Erinevaid retsepte on palju, kuid üldreegel on see, et purgid täidetakse puu- või köögiviljadega (terved või tükeldatud), mõne vürtsi või lõhna- ja maitseainega ning kaetakse seejärel vedelikuga, enne kui see auruahju läheb.
Dehüdreeritud tervislike suupistete valmistamine
Puu- ja köögivilja dehüdreerimisel ei vaja te auruahju (kuigi mõnel meie Electroluxi auruahjal on spetsiaalne dehüdratsiooniprogramm), kuid see on kena viis tervislike suupistete valmistamiseks, mis on kas magusad või soolased. Allpool on üks meie lemmikuid, kuid proovige järele mis iganes teile meeldib või mille hooaeg on.
Kuidas puuvilju kuivatada: õunakrõpsud
2 vanaema Smithi õunu, 1 spl suhkrut
Viilutage õunad mandoliini abil õhukeseks.
Laduge viilud silikoonlehele või küpsetuspaberile.
Puistake suhkur õuntele ja küpsetage temperatuuril 85 ° C (või kasutage kuivatamisprogrammi) 1,5 tundi. Nautige!
Krõbe, kuldpruun ja ideaalselt mahlane
SteamCrispi ahjudes kombineeritakse tavaline kuumus auruga, et muuta teie toidud väljast krõbedaks ja kuldpruuniks, samas kui sisu on mahlane, toitainerikas ja maitse täiuslikult säilinud.
Avastage meie SteamCrispi ahjud
Kas see artikkel oli abiks?
Seotud artiklid
- Kuidas puhastada pürolüütilise funktsiooniga ahju Electrolux? (video)
- Vesi voolab peale Sous Vide programmi kasutamist ukse avamisel ahjust välja
- Kuulen pidevat piiksu / minu ahju ekraanil on 400
- Ahjul kuvatakse veakood E0020
- Ahi kuvab tõrkekoodi F602 või F603
- Auruga küpsetamine ei toimi
- Auruahi kasutab Sous Vide'i küpsetamise ajal liiga palju vett
- Ahju tuli ei põle
- Ahju üldised kasutamise / puhastamise näpunäited
- Ahi kuvab tõrketeate C1, C2, C3, C4